Informatie vliegveld Zurich

Vliegveld Zurich ligt 12km ten noorden van Zurich. Het is populair omdat het goede verbindingen heeft met bekende skigebieden. Zo hebben de gebieden Engelberg, Andermatt en Flumserberg sneeuwzekerheid van december tm april.

KLM en Easyjet vliegen beide vanaf Amsterdam op vliegveld Zurich

Mogelijkheden taxi delen Zurich

Vanaf vliegveld Zurich zijn er verschillende mogelijkheden voor een transfer. Vul ‘taxi delen Zurich’ in bij een willekeurige zoekmachine en verschillende aanbieders worden getoond. Het loont de moeite om er een aantal te vergelijken. Sommige werken met kortingen voor bepaalde gebieden. Prijs hangt verder ook af van het type auto dat je neemt en ook het aantal personen. Daarnaast is het delen van een taxi van en naar vliegveld Zurich ook interessant. TaxSki helpt jou hierbij.

Hieronder een aantal voorbeelden met richtlijnen qua prijs (retour) op basis van een standaard personen taxi:

Boek je een taxi voor 2 personen kost het €180 per persoon voor bijvoorbeeld een taxi van Zurich naar Engelberg in een standaard personenauto. Met nog 2 personen via TaxSki is het nog €90 per persoon, dat levert toch al snel en makkelijk 1 goede dag-skipas met lunch. Makkelijk verdiend door een taxi te delen vanaf vliegveld Zurich en een goede start van de wintersport!

Advies is wel om een taxi altijd op voorhand te boeken.

Skigebieden met 60-90 minuten reistijd vanaf vliegveld Zurich: