Taxski Vliegvelden vliegtuig vleugel

Skigebied dichtbij vliegveld

Lange files naar de sneeuw ontwijken en kiezen om te gaan vliegen naar een vliegveld op de wintersport brengt een hoop voordelen met zich mee. Kies dan wel een skigebied dichtbij een vliegveld. Het is niet alleen comfortabel reizen, ook doordat een skigebied dichtbij een vliegveld ligt kan je snel op de piste staan nadat je geland bent. In sommige gevallen ligt een skigebied zo dichtbij een vliegveld dat het je amper 15 minuten kost aan reistijd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vanaf het vliegveld je wintersport starten steeds aantrekkelijker wordt.

Van en naar het vliegveld taxi delen op wintersport, daar helpt TaxSki bij!

Elk vliegveld op de wintersport biedt een scala aan mogelijkheden voor een transfer met een taxi of huurauto. Vanaf het vliegveld een taxi delen (of huurauto) maakt de wintersport een stuk interessanter. Het is niet alleen goed voor de portemonnee, het draagt ook bij aan het milieu. Want hoe meer er gereden wordt, hoe sneller de sneeuw smelt en dat willen we natuurlijk niet.

Echter hoe pak ik dit aan, hoe kan ik daadwerkelijk vanaf het vliegveld mijn wintersport zo snel mogelijk starten op de pistes? Vanaf het vliegveld een taxi delen moet toch kunnen op wintersport. Maar waar vind ik het aanbod met een duidelijk onderscheid in locatie van vliegveld om mijn wintersport makkelijker te maken? Waar kan ik een rit plaatsen om een taxi of huurauto te delen om mijn wintersport voordeliger te maken? En wie wil van of naar het vliegveld ook samen rijden op wintersport?

TaxSki combineert al deze vragen. Een website waar overzichtelijk alle ritten geplaatst staan om te delen, van en naar het vliegveld in de Alpenlanden of vanuit Nederland, je wintersport begint hier! Een website met eenvoudige zoekfilters  per plaats of per vliegveld binnen de wintersport landen en een website waar de wintersportliefhebbers gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen.

In onderstaand overzicht vind je per vliegveld meer informatie over de wintersport en welk skigebied dichtbij het betreffende vliegveld ligt.

HEB JE VRAGEN?

Neem contact op met ons via