Taxski bergen

Als gepassioneerd wintersportliefhebber liep ik er regelmatig tegenaan. De sneeuw valt met bakken uit de lucht en het wintersport DNA begint ongekende vormen aan te nemen. Zolder gaat open voor de ski’s en de plannen worden gemaakt. Ga ik met het vliegtuig en kan ik een vroege een voordelige vlucht vinden of ga ik met de auto en gaan er toevallig meer die kant op. Een ding is zeker, ik heb er altijd zin. Knallen in de sneeuw!

Een vroege vlucht betekent vroeg op de piste staan. Alles over voor zoveel mogelijk zuivere ski-tijd. Dan alleen nog transport van het vliegveld naar mijn wintersport gebied regelen. Een taxi of huurauto brengt mij het snelst op de locatie. Daarentegen samenrijden vanuit Nederland (of Belgie) is ook wel weer praktisch, voordeliger en bovenal gezellig.

Taxi of huurauto delen? Of samenrijden met eigen vervoer? Wie wilt dat nog meer, waar vind ik het aanbod, kan ik ergens een rit aanbieden of juist op zoeken?

TaxSki combineert al deze vragen. Een website waar overzichtelijk alle ritten geplaatst staan om vervoer te delen en samen te rijden. Van, naar en binnen de Alpenlanden en/of vanuit Nederland en België. Met taxi, huurauto of eigen auto. Een website met eenvoudige zoekfilters en een website waar de wintersportliefhebbers gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen.

Want hoe meer er gereden wordt, hoe harder de sneeuw smelt en dat willen we natuurlijk niet!

frank smit

Frank Smit

TaxSki

 

 

 

HEB JE VRAGEN?

Neem contact op met ons via