Taxski bergen

Als gepassioneerd wintersportliefhebber liep ik er regelmatig tegenaan. De sneeuw valt met bakken uit de lucht en het wintersport DNA begint ongekende vormen aan te nemen. Zolder gaat open voor de ski’s en de plannen worden gemaakt. Nu nog een vroege voordelige vlucht vinden en boeken. Ik krijg er zin in. Knallen in de sneeuw!

Een vroege vlucht betekent vroeg op de piste staan. Alles over voor zoveel mogelijk zuivere ski-tijd. Nu nog transport van het vliegveld naar mijn wintersport gebied regelen. Een taxi of huurauto brengt mij het snelst op de locatie.

Ai, een voordelige transfer met taxi of huurauto is net zo moeilijk te vinden als een sneeuwvlok half juli in het dal. Het moet toch mogelijk zijn, snel en voordelig op de piste staan nadat je geland bent. Taxi of huurauto delen zou de perfecte combi zijn. Maar waar vind ik het aanbod? Kan ik een rit plaatsen? En wie wil ook samen rijden?

TaxSki combineert al deze vragen. Een website waar overzichtelijk alle ritten geplaatst staan om vervoer te delen en samen te rijden. Van, naar en binnen de Alpenlanden of vanuit Nederland. Met taxi, huurauto of eigen auto. Een website met eenvoudige zoekfilters en een website waar de wintersportliefhebbers gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen.

Want hoe meer er gereden wordt, hoe harder de sneeuw smelt en dat willen we natuurlijk niet!

ski foto 768x576

Frank Smit

TaxSki

 

HEB JE VRAGEN?

Neem contact op met ons via