In 2018 vloog ik alleen vanuit Nederland naar Innsbruck. Daar geland pakte ik een taxi richting Sölden. Nadat ik had afgerekend zat het mij toch ergens dwars dat ik met wat zoekwerk een voordelige vlucht had kunnen vinden, maar daarna wel de jackpot betaalde voor een taxi. Dit zou toch anders kunnen? Ik was zojuist met 250 man het vliegtuig uitgestapt waarvan ik een groot gedeelte ook nog eens naar het taxi platform zag lopen. Tel daarbij op dat in de wintermaanden heel veel vluchten per dag richting de Alpen gaan.

We zouden veel meer kunnen samenrijden. Gewoon, vervoer delen, kosten splitten en op die manier dragen we ook nog een steentje bij aan een beter milieu. En vanuit hier is het idee ontstaan om een platform te bouwen, genaamd TaxSki.

Een online platform waar overzichtelijk alle ritten getoond worden om vervoer te delen en samen te rijden. Van, naar en binnen de Alpenlanden en/of vanuit Nederland en België. Met taxi, huurauto of eigen auto. Een platform met eenvoudige zoekfilters en een platform waar de wintersportliefhebbers gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen.

En overvloed aan taxi aanbieders? Daar moest ook wat aan gedaan worden. Zorgvuldig heb ik voor Ski Lifts als partner gekozen om je taxi te reserveren. Deze aanbieder is betrouwbaar, levert goede service, werkt met scherpe tarieven en opereert door de gehele Alpen. Nog belangijker, op Trustpilot worden zij door +2300 reviews beoordeeld met 'uitstekend' (4.7) en zij hebben de laatste jaren regelmatig een award gewonnen voor beste ski transfer aanbieder.

Doe je voordeel met deze website. Zoek een buddy en/of reserveer direct een taxi.

Want hoe meer er gereden wordt, hoe harder de sneeuw smelt en dat willen we natuurlijk niet!

frank smit

Frank Smit

TaxSki